URBAN JUNGLE WORKSHOPVERPOTTEN & STEKKEN

How to repot


Alles wat je moet weten over het verpotten van kamerplanten...

Plantbabies


Laat jouw Urban Jungle groeien door je planten te vermeerderen...

Gratis E-book


Inclusief een digitaal naslagwerk met een samenvatting van de belangrijkste info ...

Je hebt al een redelijke collectie kamerplanten en bent wat meer ervaren in de juiste verzorging ervan.  Het lukt je goed om je plantjes in leven te houden maar je hebt soms het gevoel dat dit nog wat gokken is.  Zo zou je bvb. graag wat meer gerichte kennis opdoen over het verpotten van jouw groene vriendjes.  Ook is het een droom om jouw Urban Jungle te laten groeien door het vermeerderen van de eigen planten of die van vrienden.  Dan is deze gevorderden cursus verpotten & stekken ideaal voor jou !!!


Je leert welke redenen er zijn om te verpotten, wat het ideale moment hiervoor is en hoe vaak je het best doet.  Ook geef ik een uitgebreid en praktisch stappenplan mee, voor als je thuis aan het werk gaat.  Tevens vertel ik wat 'goede' potgrond is en hoe je deze zelf kan samenstellen.  Hoewel dit stukje van de workshop eerder op 'de theorie' gericht is moet je je zeker geen saaie biologieles erbij voorstellen. De cursus wordt op een luchtige manier gegeven aan de hand van talrijke inspirerende beelden. 


In het gedeelte over plantbabies gaan jullie zelf aan de slag !  Eerst leren we kort over de redenen waarom je je planten zou stekken en welke tools je hier het beste bij gebruikt.  Dan hebben we het over manieren om jouw stekjes te laten wortelen. We delen de kamerplanten op in categorieën, die telkens om een andere stekmethode vragen.  Een aantal van deze methodes gaan we in de workshop uitproberen op de moederplanten, die ik meebreng. Jullie krijgen na afloop allemaal een aantal stekjes mee naar huis mét uitleg over hoe ze te verzorgen.  Tot slot worden de moederplanten uitgeloot onder de deelnemers.  Mijn eigen Urban Jungle zou anders iets te snel tot een echt oerwoud herschapen worden... 

   

Voor beide delen van de workshop is de aangeboden informatie wetenschappelijk onderbouwd en wordt ze aangevuld met praktische tips & tricks waarvan ik weet dat ze werken.  


Na de les mag je een E-book in je mailbox verwachten met een samenvatting van de belangrijkste informatie die gegeven werd.  Zo kan je thuis in alle rust dingen terug gaan opzoeken, wanneer je met je plantjes bezig bent.

PRAKTISCH

PRIJS


De prijs voor deze workshop is €65 incl. BTW per deelnemende persoon. 


  • Incl. een 5-tal stekjes om mee naar huis te nemen en een uitloting van de gebruikte moederplanten
  • Incl. E-book met een samenvatting van de belangrijkste info van de cursus  
  • Excl. huur lokaal

VOORWAARDEN


De workshop kan geboekt worden vanaf 4 deelnemers.  Een groepje van 15 personen is het maximum om iedereen de kans te geven om vragen te stellen in alle rust.


Enige basis plantenkennis is aan te raden voor deze cursus.


De workshop duurt ongeveer 3h (korte pauze).

LOCATIE


De workshop wordt gegeven in den Ichter in Oudsbergen of op een andere locatie naar keuze.  

  

  • Lokaal op basis van het aantal deelnemers
  • Buiten Limburg wordt een km-vergoeding aangerekend van €0,40/km incl. BTW
  • Aanwezigheid van warm water en (plek voor) een beamer

PAKKETKORTINGREPOTTING EXPERT

      €110

€100

Heb je al wat ervaring met kamerplanten maar kan jouw kennis wel wat opfrissing gebruiken? 

Dan is de basiscursus plantverzorging ideaal voor jou !!!


Wanneer je deze 2 plant-cursussen als pakket boekt, krijg je €10 korting per persoon op de totaalprijs.  Dus je betaalt maar €100 i.p.v. €110 om een volleerde plantexpert te worden.

BASIC

PLANTCARE


€45

incl. BTW

+

VERPOTTEN

&

STEKKEN

€65

incl. BTW

PAKKETKORTINGURBAN JUNGLE MASTER

      €155

€135

Je wil graag de basiskennis over de verzorging van kamerplanten meekrijgen/opfrissen maar ook de meer gevorderden-info die nóg dieper ingaat op een aantal gespecialiseerde onderwerpen.  Daarbovenop wil je jouw plantjes helemaal pamperen door ze correct te verpotten waarna ze jou misschien een aantal prachtige plantbabies schenken.  Dan is de Urban Jungle Master combi ideaal voor jou !!!


Wanneer je deze 3 plant-cursussen als pakket boekt, krijg je €20 korting per persoon op de totaalprijs.  Dus je betaalt maar €135 i.p.v. €155 om de ultieme plantmaster te worden.

MASTERCLASS

PLANTCARE

€45

incl. BTW

BASIC

PLANTCARE


€45

incl. BTW

VERPOTTEN

&

STEKKEN

€65

incl. BTW

+

+

Heb je nog vragen?


Stuur een mailtje of neem contact op via een privé bericht op sociale media en ik kom zo snel mogelijk bij je terug !