URBAN JUNGLE WORKSHOPMASTERCLASS PLANTCARE

Plantverzorging gevorderden


Wat te doen bij overwateren, wortelrot, rootburn, beestjes, ...

Tips & Tricks


Praktische voorbeelden die verder gaan dan de theorie...

Gratis E-book


Inclusief een digitaal naslagwerk met een samenvatting van de belangrijkste info ...

Je hebt al een redelijke collectie kamerplanten en bent wat meer ervaren in de juiste verzorging ervan.  Het lukt je goed om je plantjes in leven te houden maar je hebt soms het gevoel dat dit nog wat gokken is.  Je zou je woning graag willen omtoveren in een hippe Urban Jungle maar voelt dat meer uitgebreide kennis hiervoor nog ontbreekt.  Dan is deze gevorderden cursus plantverzorging ideaal voor jou !!!


Je leert wat je moet doen wanneer je te maken krijgt met overwateren van je planten of zelfs wortelrot.  Ook vertel ik wat het gevaar is van te veel plantvoeding en hoe je dit probleem kan oplossen.  We gaan het tevens uitgebreid hebben over plagen en beestjes, die jouw planten ziek kunnen maken.  Ik geef je voldoende oplossingen hiervoor, zodat je niet telkens een complete paniekaanval krijgt wanneer je een ongenode gast aantreft in jouw plantencollectie. Tot slot krijgt je nog meer informatie over luchtzuiverende planten en de basis van goede potgrond. 


De aangeboden informatie is wetenschappelijk onderbouwd en wordt aangevuld met praktische tips & tricks waarvan ik weet dat ze werken.  Hoewel de workshop eerder op 'de theorie' gericht is moet je je zeker geen saaie biologieles erbij voorstellen.  De cursus wordt op een luchtige manier gegeven aan de hand van talrijke inspirerende beelden, die jouw zelfvertrouwen net die extra boost geven om jezelf een volleerde plantouder te noemen. !!!


Na de les mag je een E-book in je mailbox verwachten met een samenvatting van de belangrijkste informatie die gegeven werd.  Zo kan je thuis in alle rust dingen terug gaan opzoeken, wanneer je met je plantjes bezig bent.

PRAKTISCH

PRIJS


De prijs voor deze workshop is €45 incl. BTW per deelnemende persoon. 


  • Incl. goodiebag ter waarde van €15 met een aantal items voor als je thuis te maken hebt met beestjes
  • Incl. E-book met een samenvatting van de belangrijkste info van de cursus  
  • Excl. huur lokaal

VOORWAARDEN


De workshop kan geboekt worden vanaf 4 deelnemers.  Een groepje van 15 personen is het maximum om iedereen de kans te geven om vragen te stellen in alle rust.


Enige basis plantenkennis is aan te raden voor deze cursus.


De workshop duurt ongeveer 3h (korte pauze).

LOCATIE


De workshop wordt gegeven in den Ichter in Oudsbergen of op een andere locatie naar keuze.  

  

  • Lokaal op basis van het aantal deelnemers
  • Buiten Limburg wordt een km-vergoeding aangerekend van €0,40/km incl. BTW
  • Aanwezigheid van warm water en (plek voor) een beamer

PAKKETKORTINGTOTAL PLANTCARE

      €90

€80

Heb je al wat ervaring met kamerplanten maar kan jouw kennis wel wat opfrissing gebruiken? 

Dan is de basiscursus plantverzorging ideaal voor jou !!!


Wanneer je beide plantcare cursussen als pakket boekt, krijg je €10 korting per persoon op de totaalprijs.  Dus je betaalt maar €80 i.p.v. €90 om een volleerde plantouder te worden.

BASIC

PLANTCARE


€45

incl. BTW

+

MASTERCLASS

PLANTCARE

€45

incl. BTW

PAKKETKORTINGURBAN JUNGLE MASTER

      €155

€135

Je wil graag de basiskennis over de verzorging van kamerplanten meekrijgen/opfrissen maar ook de meer gevorderden-info die nóg dieper ingaat op een aantal gespecialiseerde onderwerpen.  Daarbovenop wil je jouw plantjes helemaal pamperen door ze correct te verpotten waarna ze jou misschien een aantal prachtige plantbabies schenken.  Dan is de Urban Jungle Master combi ideaal voor jou !!!


Wanneer je deze 3 plant-cursussen als pakket boekt, krijg je €20 korting per persoon op de totaalprijs.  Dus je betaalt maar €135 i.p.v. €155 om de ultieme plantmaster te worden.

MASTERCLASS

PLANTCARE

€45

incl. BTW

BASIC

PLANTCARE


€45

incl. BTW

VERPOTTEN

&

STEKKEN

€65

incl. BTW

+

+

Heb je nog vragen?


Stuur een mailtje of neem contact op via een privé bericht op sociale media en ik kom zo snel mogelijk bij je terug !