URBAN JUNGLE WORKSHOPNATUURLIJKE KERSTKRANS

Groene kerst


Een heerlijk geurende groene kerstkrans zonder bling bling...

Back to nature


Enkel natuurlijke en pure materialen die mooi indrogen...

Gratis E-book


Inclusief een digitaal naslagwerk met tips hoe de kerstkrans te stylen...

Wil je met de feestdagen de kerstsfeer naar binnen halen maar dan liefst zonder al te veel bling bling?  Komt de kleine kerstelf in jou al helemaal naar boven en wil je het thuis lekker gezellig maken? Of wil je aan de slag met vers groen dat jouw huis heerlijk laat geuren?  Dan is deze workshop natuurlijke kerstkrans ideaal voor jou !!!


In deze cursus creëren we een groene kerstkrans als pronkstuk om jouw woning op te fleuren.  Je hangt hem aan de voordeur of boven de schouw.  Of als eyecatcher in de hal of boven het dressoir.  Instant kerstvibes verzekerd!

Voor deze workshop is geen voorafgaande kennis over bloemschikken vereist.  Alles wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd zodat zelfs een absolute leek een prachtig stuk kan tevoorschijn toveren.  Er kruipt wel wat werk in maar je gaat ontzettend trots zijn op het resultaat !


We maken een basisring uit takken of wilgentenen.  Deze wordt verder opgevuld met allerlei fris groen zoals eucalyptus, dennentakken, maretak,...  Mooi meegenomen is dat dit groen heerlijk ruikt ! 

Tot slot werken we de krans verder af met allerlei natuurlijke decoratie zoals bvb. dennenappels, eikeltjes, mos, schors, besjes, ... Al deze materialen drogen mooi in, zodat je lang plezier hebt van jouw creatie.

We werken volgens de inspiratie van het moment en met de materialen die in de groenhandel beschikbaar zijn.  Dus het stuk dat we maken kan afwijken van de foto's die op de website getoond worden.  Voorkeuren voor kleurthema e.d. kunnen bij het boeken van de workshop besproken worden.  


Alle benodigde natuurlijke materialen worden voorzien, alsook het gereedschap dat we gaan gebruiken breng ik mee.  Jij hoeft nergens aan te denken en kan heerlijk genieten en je creativiteit laten stromen.  


Na de workshop mag je een E-book in je mailbox verwachten met tips om je kerstkrans thuis te stylen.  Zo kan je in alle rust thuis dingen proberen en jouw pronkstuk optimaal laten stralen.

PRAKTISCH

PRIJS


De prijs voor deze workshop is €55 incl. BTW per deelnemende persoon. 


  • Incl. alle materialen voor de opbouw en decorateive afwerking van de krans
  • Incl. het benodigde gereedschap
  • Incl. E-book met tips voor de styling van het stuk thuis
  • Excl. huur lokaal

VOORWAARDEN


De workshop kan geboekt worden vanaf 4 deelnemers.  Een groepje van 15 personen is het maximum om iedereen de kans te geven om vragen te stellen in alle rust.


Enige voorafgaande kennis van boemschikken is niet vereist voor deze cursus.


De workshop duurt ongeveer 3h (korte pauze).

LOCATIE


De workshop wordt gegeven in den Ichter in Oudsbergen of op een andere locatie naar keuze.  

  

  • Lokaal op basis van het aantal deelnemers
  • Buiten Limburg wordt een km-vergoeding aangerekend van €0,40/km incl. BTW
  • Aanwezigheid van warm water en (plek voor) een beamer

Heb je nog vragen?


Stuur een mailtje of neem contact op via een privé bericht op sociale media en ik kom zo snel mogelijk bij je terug !