URBAN JUNGLE WORKSHOPBOTANISCHE KERSTTAFEL

Groene kerst


Een modern en luxueus kerststuk als pronkstuk voor op de feesttafel...

Bloemschikken 2.0


Geen obligatoire hulst en dennentakken deze keer...

Gratis E-book


Inclusief een digitaal naslagwerk met belangrijke info over de verzorging...

Wil je met de feestdagen op de eettafel wel eens iets anders dan het klassieke kerststuk met hulst en dennentakken ?  Wil je aan de slag met vers groen dat jouw huis heerlijk laat geuren?  Of komt de kleine kerstelf in jou al helemaal naar boven en wil je het thuis lekker gezellig maken?  Dan is deze workshop botanische kersttafel ideaal voor jou !!!


In deze cursus creëren we een groen decoratiestuk als centerpiece op tafel tijdens het kerstdiner.  Natuurlijk kan je er ook een ander hoekje in huis mee opfleuren.  Instant kerstvibes verzekerd!

Voor deze workshop is geen voorafgaande kennis over bloemschikken vereist.  Alles wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd zodat zelfs een absolute leek een prachtig stuk kan tevoorschijn toveren.  Er kruipt wel wat werk in maar je gaat ontzettend trots zijn op het resultaat !


We maken een basis in mos en verwerken hier een metalen ring in.  Deze ring geeft het stuk meteen een heel moderne touch.  We vullen verder op met verste eucalyptustakken en ander groen.  Mooi meegenomen is dat de eucalytpus heerlijk ruikt !  Tot slot werken we het stuk verder af met kerstdecoratie in allerlei groentinten en goud of zilver naar keuze.  


We werken op vochtig steekschuim waardoor het werkstuk zeker een week of 2 mooi blijft.  Tijdens de les krijg je mee hoe je jouw creatie thuis kan verzorgen en waar je op moet letten. 


Alle materialen worden voorzien: onderschaal, metalen ring, steekschuim, mos, vers groen en alle decoratie om mee af te werken.  Ook het gereedschap dat we gaan gebruiken breng ik mee.  Jij hoeft nergens aan te denken en kan heerlijk genieten en je creativiteit laten stromen.  


Na de workshop mag je een E-book in je mailbox verwachten met informatie om je kerststuk thuis correct te verzorgen.  Zo kan je in alle rust dingen terug gaan opzoeken en jouw pronkstuk in topvorm houden.

PRAKTISCH

PRIJS


De prijs voor deze workshop is €70 incl. BTW per deelnemende persoon. 


  • Incl. alle materialen en het benodigde gereedschap
  • Keuze tussen goud of zilver voor de decoratieve afwerking
  • Incl. E-book met info voor de verzorging van het stuk
  • Excl. huur lokaal

VOORWAARDEN


De workshop kan geboekt worden vanaf 4 deelnemers.  Een groepje van 15 personen is het maximum om iedereen de kans te geven om vragen te stellen in alle rust.


Enige voorafgaande kennis van boemschikken is niet vereist voor deze cursus.


De workshop duurt ongeveer 3,5h (korte pauze).

LOCATIE


De workshop wordt gegeven in den Ichter in Oudsbergen of op een andere locatie naar keuze.  

  

  • Lokaal op basis van het aantal deelnemers
  • Buiten Limburg wordt een km-vergoeding aangerekend van €0,40/km incl. BTW
  • Aanwezigheid van warm water en (plek voor) een beamer

Heb je nog vragen?


Stuur een mailtje of neem contact op via een privé bericht op sociale media en ik kom zo snel mogelijk bij je terug !